Skip to content

Velkommen til min blog

Jeg har valgt at opstarte en blog, hvor vil jeg vil dele mine erfaringer fra mit praktiske virke som Microsoft Business Intelligence konsulent og underviser. Som du gerne allerede skulle have bemærket har jeg valgt at skrive på dansk, men kan dog ikke udelukke at der kan komme et engelsk indlæg i ny og næ, hvis jeg skulle gøre mig nogle opdagelser, som jeg vurdere hele verden kunne få glæde af.

Fokus for bloggen er helt klart til den tekniske side og være drevet af mine interesser, som primært er på front-end og herunder specifikt Analysis Services, Reporting Services og SharePoint. Jeg vil forsøge at komme med mine bud på guidelines og best-practices samt være lidt på forkant af udviklingen indenfor Microsoft BI. Kom endelig med kommentarer og spørgsmål.

Det er mit mål at skrive et indlæg ca. hver anden uge og gerne oftere. Jeg har pt. en liste på ni emner, så det skulle gerne give en fin start. Så nu bliver det spændende om jeg kan holde drivet :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *