Skip to content

Hvorfor MsBIP?

Jeg er et par gange blevet konfronteret med spørgsmål om mine bevæggrunde til at opstarte MsBIP. Har derfor længe haft det stået på min liste over emner til blog indlæg – en liste som pt. indeholder 14 punkter, som jeg alle forhåbentlig får lavet til blog indlæg :-)

MsBIP har været en ide der er udviklet igennem mange år, men først rigtig blev mulig da jeg startede som selvstændig konsulent for godt to år siden. Jeg følte simpelthen ikke at der vil være opbakning på min tidligere arbejdsplads – derudover er det også rart at kunne være lidt uafhængig fra konsulenthusene. Sidst men ikke mindst er det meget nemmere nu, hvor jeg selv kan disponere over al min tid. For det tager uden tvivl en del tid at arrangere møderne – herunder finde værter og speakere samt koordinere det praktiske. Derudover godkender og afviser jeg medlemmer i LinkedIn gruppen. Mest for at holde Indere og rekrutteringsfolk ude! Jeg betegner min rolle som grundlægger og praktisk gris i det daglige.

Jeg har bevist valgt at der ikke skal være en styregruppe/bestyrelse. Ikke fordi jeg vil bestemme det hele selv, men fordi det bare praktisk er nemmest. Jeg rådgiver mig meget med mit netværk og modtager også meget gerne input. Jeg har en baggrund som aktiv i et hav af bestyrelser, udvalg og forskellige råd, så det ligger mig meget naturligt at yde en ekstra frivillig indsats.

Det giver uden tvivl stor eksponering at være frontfigur for gruppen, men det har aldrig været målet. MsBIP bygger udelukkende på stor passion for Microsoft BI og troen på at vidensdeling er vejen frem. Lad os sammen gøre hinanden klogere må være mottoet.

Det sociale aspekt spiller bestemt også en rolle, da det til tider kan være lidt ensomt at være selvstændig konsulent. På den måde er alle medlemmer i gruppen på en måde mine kollegaer – helt uden at vide det :-D

Jeg syntes det er totalt fedt, at det er lykkedes at afholde 15 møder i løbet af de første to år og gruppen er vokset til over 400 medlemmer. Det har overgået min vildeste fantasi og er meget stolt over det vi sammen har fået op at stå. Læs også “MsBIP 2 år – en status“.