Skip to content

Microsoft BI ekspert

Just Thorning Blindbæk

Jeg er Microsoft Business Intelligence konsulent og underviser med stor erfaring i alle faser af BI udviklingen på Microsoft SQL Server, Azure og Power BI. Har erfaring fra nogle af de største og mest komplekse løsninger i Danmark.

Jeg er desuden grundlægger og koordinator for de to danske communities Microsoft Business Intelligence Professionals (MsBIP.dk) og Power BI User Group (PowerBI.dk).

Ydelser

Implementering

Har igennem årene hjulpet en lang række danske virksomheder med at implementere BI og har dermed erfaring fra et bredt spektrum - herunder nogle af de største løsninger. Mit fokus er primært på arkitektur og front-end.

Rådgivning

Er med på beatet og følger med i de nyeste trends fra Microsoft, således jeg kan give den bedst mulige rådgivning. Kan review og give input til både nye og eksisterende løsninger. Har derudover et kæmpe netværk til de største eksperter.

Undervisning

Er partner i undervisningsvirksomheden Orange Man, hvor varemærket er praktiske kurser med fokus på best-practices. Orange Man afholder både åbne og virksomhedstilpassede kurser.

Support

Yder support, drift og vedligehold på de løsninger, som jeg har været med til at implementere.

Community

Jeg er KÆMPE fan af vidensdeling. Er grundlægger af både Microsoft BI og Power BI brugergrupperne i Danmark. Har egenhændigt arrangeret over 80 community møder siden 2011.

Medarrangør af flere konferencer i både Danmark og udlandet. Her i blandt Intelligent Cloud Conference, Data & BI Summit, Power Platform Summit og Power Platform World Tour. Derudover udnytter jeg også næsten hver en lejlighed til at afholde en teknisk præsentation.

Seneste blog indlæg

Kontakt

Find mig på Twitter, LinkedIn, Facebook, GitHub eller send mig en klassisk e-mail.

Ser frem til at høre fra dig!

Just Thorning Blindbæk

justB ApS