Skip to content

Første møde i MsBIP

Så kom agendaen for MsBIP møde nr. 1 på plads med to, efter min mening, spændende emner – nemlig: “Writeback fra Excel 2010 til SSAS” og “SSAS performance tuning”. Selvom begge emner har fokus på SSAS er de også utrolig forskellige i forhold til tekniske niveau og hvilken målgruppe de henvender sig til. Netop dette har da også haft betydning i valget af emner, da vi på første møde gerne vil nå bredt ud, hvilket ikke kan garanteres på fremtidige møder.

Jeg har selv fået fornøjelsen af lave præsentationen af “SSAS performance tuning”, som er et meget stort emne, hvor der kunne afholdes kurser over flere dage. Jeg har valgt at dykke ned i og demonstrere hvordan man kan foretage et “sundhedstjek” af en SSAS kube, hvilket kunne være første step af en performance tuning. Altså finde frem til “hvor skoen trykker”, hvor næste step er “hvorfor”.

Glæder mig til mødet, hvor jeg da håber vi ses? Tilmelding foretages via LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *