Skip to content

Tag med til SQLBits XIV i London

I starten af marts – mere præcist d. 4.-7. marts afholdes Europas største SQL Server konference i London. Jeg har booket hotel og flybilletter – har du? Det bliver min 5. deltagelse til SQLBits, da jeg tidligere har været i York, Brighton, London og Nottingham. Alle rigtig gode oplevelser med en dejlig “nede på jorden” atmosfære og et højt fagligt niveau.

Denne gang er temaet “Superheroes” og konferencen er større end nogensinde og strækker sig nu over fire dage med mange forskellige typer af sessions. Agendaen er netop offentliggjort og alle de store “stjerner” kommer og holder indlæg. Tilmed har jeg fået en plads i rampelyset, da jeg om lørdagen skal præsentere “Excel Services 2013-the BI frontend of the future“. Det er første gang jeg skal på scenen på SQLBits og jeg er super stolt og meget beæret over at blive udvalgt som speaker.

Sidst konferencen blev afholdt i London var vi over 50 deltagere fra Danmark og alle de gange jeg har deltaget, har Danmark været det bedst præsenteret land – hvis altså man ser bort fra England :-) Jeg er meget spændt på, hvordan det danske deltagerantal bliver i år, da PASS arrangere SQLRally Nordic i København i dagene lige op til. En konference med samme fokus og med rigtig mange af de samme gode speakere. En stor forskel er dog størrelsen på konferencerne – SQLRally Nordic har gang i 4 konference lokaler, mens SQLBits har gang i 11. Det giver næsten 3 gange så mange sessions at vælge i mellem på et givent tidspunkt. Læg dertil at SQLBits har 3 dage med sessions, mens SQLRally har 2 og så er SQLBits tilmed billigere…

Husk at meld dig ind i Danskere på SQLBits XIV LinkedIn gruppen, hvis du skal med. Vi bruger bl.a. gruppen til at arrangere en aften, hvor vi tager ud og spiser sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *