Skip to content

Microsoft BI aspirantforløb for 7. gang

Så er vi klar med endnu et Microsoft BI aspirantforløb. Det bliver syvende gang Orange Man udbyder det meget succesrige forløb og det starter d. 1. september 2015 med afholdelse i Aarhus. Målgruppen er konsulenter/udviklere med ingen eller kun nogen erfaring, som har behov for at få styr på den praktiske anvendelse af teknologierne.

Forløbet er baseret på mange års dagligt arbejde med værktøjerne og er fuldt fleksibelt, så der er mulighed for at deltage i hele forløbet eller udvælge de moduler man finder relevante. Forløbet er løbende blevet tilpasset og er denne gang udvidet med en ekstra dag om Master Data Services, så der nu er i alt 14 kursusdage.

De første 11 dage afholdes forholdsvist komprimeret i løbet af september:

De resterende tre kursusdage afholdes i oktober:

Der er Early Bird rabat ved tilmelding senest en måned inden det pågældende kursus. Foretag tilmelding og se hele oversigten på: http://orangeman.dk/kursuskatalog/business-intelligence-aspirant-kursus/

Vi arbejder på at kunne udbyde en række “Next Step” kurser som henvender sig til til tidligere deltagere på aspirantforløbet eller andre med tilsvarende erfaring. Vi håber at kunne annoncere kurserne indenfor de kommende uger.