Skip to content

BI aspirant forløb for femte gang

Forløbet med 14 kursusdage bliver afholdt i perioden fra 2. september til 9. oktober og er fuldt fleksibelt. Der er således mulighed for at deltage i hele forløbet eller udvælge de moduler du/I finder relevante.

Groft set er forløbet opdelt i tre dele, hvor de første to uger har fokus på de grundlæggende metoder og værktøjer. Det er de elementer, som enhver BI udvikler/konsulent som minimum skal kunne mestre. Basis delen indeholder følgende fem kurser og afholdes i uge 36 og 37.

Som en naturlig fortsættelse har næste del fokus på rapportering og analyse. På fire kursusdage i uge 39, får kursisterne overblik over hvad Microsoft, kan tilbyde af muligheder med SSRS, Excel, SharePoint og Office 365.

Sidste del går lidt dybere i de mere advancerede koncepter, som “all-round” konsulenten/udvikleren også skal have styr på. Kurserne afholdes i uge 41.

Klik ind og læs mere på: http://orangeman.dk/kursuskatalog/business-intelligence-aspirant-kursus/

Det samlede forløb giver de basale kompetencer med henblik på en certificering. Efter yderligere praktisk erfaring og ved at deltage på et udvidet opfølgningsforløb (http://orangeman.dk/kursuskatalog/business-intelligence-certificering-forlob/) vil man være klar til at tage eksamen. Opfølgningsforløbet er endnu ikke lagt i kalenderen, så kontakt os (Salg@OrangeMan.dk), hvis du ønsker at deltage.