Skip to content

Business Intelligence med SharePoint 2010 kursus

Det er med stor glæde at kunne annoncere, at vi netop har lanceret Orange Man – en Aarhus baseret kursusvirksomhed med fokus på Microsoft Business Intelligence. Vi vil afholde åbne kurser, tilpassede on-demand kurser, ekspert kurser og seminarer.

Et af de første kurser der afvikles er et “Business Intelligence med SharePoint 2010” kursus der henvender sig til erfarne Business Intelligence arkitekter, konsulenter, forretningsanalytikere og andre, der er ansvarlige for implementering af BI med SharePoint 2010.

Kurset afholdes i vores egne lokaler i Aarhus d. 11.-12. juni og er bygget op af 10 moduler der henholdvis gennemgår kerne BI funktionaliteterne (Business Intelligence Center, PerformancePoint Services, Excel Services, Reporting Services integration, PowerPivot integration og Power View) og støtte funktionerne (Business Connectivity Services, Visio Services, Filter Web Parts og Dokument håndtering).

En stor del af indholdet er sammensat ud fra praktiske erfaringer med at anvende og implementere teknologierne. Der vil være meget hand-on med labs og øvelser undervejs.

Som Stephan reklamerede for i sidste uge, har vi også sammensat vores helt eget “SQL Server 2012 Business Intelligence Upgrade” kursus der afvikles to gange her inden sommerferien – henholdsvis med start 23. maj og 31. maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *