Skip to content

Kursusprogram for Orange Man

Det er med stor glæde at vi kan annoncere vores kursusprogram for det kommende halve år. Det er blevet til en masse spændende kurser med fokus på Microsoft Business Intelligence og Information Management. Tjek kursuskalenderen og læs om de enkelte kurser på: http://orangeman.dk/kursuskalender/

Jeg vil specielt fremhæve tre kurser:

Derudover vil jeg da også gerne gøre reklame for mit eget “Business Intelligence med SharePoint 2013” 2-dages kursus i midten af april. Et kursus som kommer hele vejen rundt om SharePoint som BI-portal og alle de forskellige BI relaterede services.

Sidst men ikke mindst, så forventer vi snarest at kunne præsentere to infrastruktur kurser med Michael Frandsen som underviser. Det ene har fokus på sikkerhed i BI løsninger mens det andet handler om BI infrastruktur generelt. Ikke nok med det så arbejder vi også på et SQL Server kursus med Martin Schmidt fra Geniiius.

Bemærk at der på alle vores kurser er Early Bird rabat, så det kan godt betale sig at tilmelde sig i god tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *