Skip to content

5 år med MsBIP og 10 år som BI udvikler

  • MsBIP

Det er i dag, den 26. oktober, præcis 5 år siden vi afholdte det første MsBIP møde. Et møde som, meget ikonisk, blev afholdt hos TDC – stedet hvor jeg startede min karriere som Microsoft BI udvikler. Der var 14 deltagere på mødet, hvilket primært var fra mit eget netværk. På de følgende møder steg deltager-antallet stille og rolig, så der på det femte møde var 40 deltagere. Siden da har det gennemsnitlige antal været omkring 50 – svingende fra 30 til over 100. Ud af de indtil videre 39 møder, har der været over 80 deltagere på fem af møderne.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at MsBIP skulle udvikle sig på denne måde. Ambitionen i starten var at afholde 4 møder årligt, hvor vi nu er oppe på 8. Jeg havde forestillet mig at vi kunne komme op på 200 medlemmer – nu er vi 747 medlemmer i LinkedIn gruppen! Det er vildt fedt med den store opbakning til mit lille “fritids” projekt – specielt også fra de mange speakere som har delt ud af deres viden. Der har indtil nu været afholdt 81 indlæg fordelt på 48 forskellige speakere. Uden alle speakerne kunne vi ikke afholde møderne, så MANGE MANGE tak til dem alle! Ingen nævnt – ingen glemt.

Lidt pudsigt falder “jubilæet” sammen med en anden stor mærkedag for mig. I næste uge – nærmere bestemt den 1. november er det nemlig præcis 10 år siden jeg startede min karriere hos TDC – og hvilke 10 år. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke mine to chefer i TDC – Peter Møllebjerg Andersen og Mads Bukballe for at give mig mulighed for at blive Microsoft BI udvikler og kick-starte min karriere. Helt ny fra Cand.Merc.(dat) studiet blev jeg kastet ud i opgaver og projekter under mottoet: “frihed under ansvar”. Det passede mig rigtig godt og gav mig mulighed for at speede min personlige og faglige udvikling op lige fra starten. En udvikling som bare er forsat igennem alle 10 år og ikke vil have været den samme, hvis ikke jeg var startet i lige netop dette job.

Nu jeg er ved takke-talen, kan jeg ikke komme uden om at sende en stor TAK til Jeppe Salmonsen, Michael Barrett og Stephan Stoltze. Alle tre har betydet utrolig meget for min faglige udvikling – både som mentorer og som værdifulde sparringspartnere. Det har altid været en fornøjelse at få udfordret sine ideer og få input til nye vinkler. Det har i den grad været med til at skubbe mig fremad.

Jeg ser frem til de næste 10 år i min karriere og de udfordringer der måtte komme. Jeg har aldrig lagt nogen masterplan, så det bliver spændende at se om jeg kan holde tempoet oppe. En ting er helt sikkert – jeg vil blive ved med at søge udfordringer, hvor jeg kan udvikle mine kompetencer yderligere. Umiddelbart ser det ud til, at blive ved med at være indenfor Microsoft BI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *